АПАРТАМЕНТИ - едноспални апартаменти (11)

# 1268
 • Регион Бургас
 • Площ: 57 m2
 • Цена: 44 900 €
# 1257
 • Регион Бургас
 • Площ: 43 m2
 • Цена: 31 000 €
# 844
 • Регион Балчик /Добрич/
 • Площ: 61 m2
 • Цена: 55 000 €
# 489
 • Регион Добрич
 • Площ: 100 m2
 • Цена: 52 500 €
# 491
 • Регион Добрич
 • Площ: 129 m2
 • Цена: 68 500 €